Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Serviciul 2-Way SMS va ofera posibilitatea de a va interconecta aplicatiile dvs. pentru receptionarea SMS-urilor (numar de telefon mobil, continut SMS, data / ora si operatorul de telefonie mobila) si transmiterea raspunsurilor direct de aplicatia dvs. prin API (Application Programming Interface). Aveti astfel posibilitatea de a realiza interactiuni avansate cu serviciul 2-Way Messaging pentru aplicatii complexe, in timp real.

Accesul la aceasta facilitate este gratuit la contractarea serviciului 2-Way SMS, pe orice perioada, folosind orice tip de numar (exclusiv / non-exclusiv, cu / fara suprataxa). Regasiti mai jos cuprinsul documentatiei API pentru a va interconecta cu serviciul 2-Way SMS.

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea