Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Conectivitate directa cu toti operatorii de telefonie mobila din Romania

Prin platforma SMSLink puteti transmite SMS-uri catre orice retea de telefonie mobila din Romania, adica Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote Romania), Orange Romania Communications (fost Telekom Romania Communications), DigiMobil (RCS&RDS) si Lycamobile, SMSLink avand conectivitate directa catre toate retelele de telefonie mobila din Romania, astfel asigurand un nivel ridicat al serviciilor si garantia livrarii SMS-urilor catre utilizatorii de telefonie mobila.

In prezent, portofoliul nostru de clienti este format din peste 2200 de clienti corporativi si IMM, care utilizeaza de peste 16 ani serviciile noastre, transmitand peste 350 milioane SMS / an (adica in medie peste 950.000 SMS in fiecare zi, 365 zile / an), clienti dintr-o gama foarte larga de industrii, dintre care amintim: banking, automotive, distributie, educatie si invatamant, retail, medicina si farmaceutice, servicii de asigurare si reasigurare, servicii financiare, servicii profesionale.

Portabilitate actualizata de doua ori pe zi

Pentru livrarea corecta a tuturor SMS-urilor dvs., SMSLink routeaza SMS-urile catre operatorii de telefonie mobila in conformitate cu baza de portabilitate a numerelor de telefon din Romania, actualizata de doua ori pe zi, in mod automatizat.

Portabilitatea numerelor de telefon poate fi consultata in contul dvs. de utilizator, in orice moment. In total, de la lansarea portabilitatii numerelor de telefon in Romania si pană in mai 2022, conform datelor furnizate de ANCOM (Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii), peste 8.8 milioane de numere au fost portate intre retele, 7.87 milioane dintre acestea fiind numere de telefonie mobilă și aproximativ 990.000 fiind numere de telefonie fixă.

Avand in vedere acest context, interogarea bazei de portabilitate a numerelor de telefon de catre SMSLink, în mod automatizat, pentru fiecare SMS transmis de dvs., pentru livrarea corecta a tuturor SMS-urilor dvs. este absolut necesară şi reprezintă un serviciu furnizat în mod implicit, fără costuri adiţionale.

Acoperire internationala in peste 190 tari si peste 1600 operatori de telefonie mobila

De asemenea, prin platforma SMSLink puteti transmite si SMS-uri internationale, SMSLink acoperind peste 190 tari si peste 1600 operatori de telefonie mobila. Activarea serviciului SMS international se realizeaza instant, urmand pasii din contul dvs. de utilizator de pe Dashboard > Contul meu > Serviciul SMS international.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea