Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Specificatiile serviciului SMS Marketing

Simplitate si eficienta in utilizare
SMS Marketing este un serviciu extrem de usor de utilizat, intuitiv si eficient, puteti trimite la fel de simplu oricate SMS-uri. Prin serviciul SMS Marketing cea mai mare campanie SMS a fost efectuata in anul 2018, a avut 1.5 milioane de destinatari si a fost livrata intr-o singura zi.
Managementul si organizarea destinatarilor
Beneficiati de o interfata avansata pentru managementul destinatarilor, ce va ajuta sa organizati destinatarii in grupuri nelimitate, bazate pe criteriile dvs. de segmentare sau sa importati destinatarii din diverse formate cunoscute.
Import din fisier al destinatarilor
Destinatarii SMS-urilor dvs. pot fi importati folosind dintr-un fisier de date in format Microsoft Excel (.xls sau .xlsx) sau CSV (.csv), avand functii avansate de actualizare a bazelor de date de destinatari, cum ar fi: corectarea numerelor de telefon, prevalidarea numerelor de telefon, acceptarea numerelor de telefon in diverse formate si eliminarea duplicatelor.
Import automat al destinatarilor - Live Update
Destinatarii SMS-urilor dvs. pot fi importati in timp real, automat, dintr-un site, portal sau o aplicatie existenta folosind serviciul Live Update, un API care se poate integra extrem de usor si va permite sa gestionati automat grupurile dvs. de destinatari si lista de destinatari blocati.
Import automat al destinatarilor din istoric
Destinatarii SMS-urilor dvs. pot fi importati din istoricul SMS-urilor transmise folosind celelalte servicii SMSLink. Spre exemplu, puteti crea un grup de destinatari care sa contina toate SMS-urile operationale transmise intr-o anumita perioada, pentru a realiza rapid o campanie SMS.
Filtrare, sortare si administrare destinatari
Platforma online va permite sa eliminati destinatarii care nu mai primesc SMS-uri in repetate randuri, spre exemplu ca urmare a suspendarii numarului de telefon sau a renuntarii la acesta de catre utilizator, pentru a reduce costurile si a eficientiza campaniile urmatoare.
Rapoarte de livrare pentru fiecare SMS
Fiecare SMS transmis beneficiaza de raport de livrare, astfel dvs. veti sti daca SMS-ul a fost livrat pe telefon si daca numarul de telefon este valabil. Puteti urmari in timp real toate SMS-urile transmise.
Variabile pentru textul SMS-urilor
Puteti efectua trimiteri personalizate catre destinatari, incluzand in SMS pana la 25 de variabile, care se vor schimba la fiecare SMS transmis, spre exemplu numele destinatarului, numarul facturii, scadenta etc.
Programarea campaniilor SMS
Campaniile SMS pot fi transmise instant sau pot fi programate pentru a se transmite automat la o anumita data / ora din viitor, astfel dvs. aveti posibilitatea de a gestiona eficient comunicarea cu clientii dvs.
Transmitere esalonata a campaniilor SMS
Daca realizati o campanie in care doriti sa directionati destinatarii mesajelor catre un call-center, pentru confirmare (de exemplu invitatii la evenimente), iar call-centerul dvs. are o limita maxima de apeluri simultane, puteti transmite campania esalonat, pe o perioada dorita.
SMS-uri mai lungi de 160 de caractere
Folosind SMS Marketing puteti transmite si SMS-uri mai lungi de 160 de caractere, ca un singur SMS concatenat sau ca mai multe SMS-uri separate, in functie de optiunea dorita.
Sabloane pentru textul SMS-urilor
Pentru eficientizarea timpului in care pregatiti o campanie SMS, puteti salva sabloane de mesaje pe care sa le reutilizati la campaniile SMS viitoare. Astfel veti avea toate SMS-urile transmise intr-un singur loc, la un click distanta.
Formulare sablon pentru abonare si dezabonare
Aveti posibilitatea sa creati formulare de abonare si dezabonare de la campanii de marketing prin SMS, formulare pe care sa le integrati foarte usor cu site-ul dvs. Aceasta functie va permite sa mentineti grupurile dvs. de destinatari si lista de destinatari blocati actualizate in timp real.
Platforma mobila de SMS Marketing
Platforma mobilă de SMS Marketing va ajută să creaţi campaniile SMS direct de pe smartphone, printr-o interfaţă intuitivă şi uşor de utilizat, optimizată pentru smartphone.
campanii SMS automate
Aveti posibilitatea sa creati campanii SMS automate, in 2 pasi, fara a fi necesara o integrare cu aplicatiile dvs., pentru a transmite notificari sau promotii automate de zile de nastere sau notificari automatizate despre expirarea unor documente (ITP, asigurari samd.).

Specificatiile si avantajele platformei SMSLink

Transmitere in toate retelele de telefonie mobila
Puteti transmite SMS-uri in toate retelele de telefonie mobila din Romania - Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote Romania), Orange Romania Communications (fost Telekom Romania Communications), DigiMobil (RCS&RDS) si Lycamobile. Transmiterea SMS-urilor se realizeaza prin conexiune directa cu operatorii de telefonie mobila, utilizand numar scurt (de forma 17xy sau 18xy) sau sender personalizat.
Transmitere SMS catre destinatii internationale
Aditional transmiterii de SMS-uri catre toate retelele din Romania, prin platforma SMSLink puteti transmite si SMS-uri internationale, SMSLink acoperind peste 190 tari si peste 1600 operatori de telefonie mobila, astfel incat beneficiati de o solutie care acopera toate nevoile dvs. de comunicare.
Sender personalizat
Puteti transmite SMS-uri cu sender personalizat, in limita a 11 caractere. Senderul personalizat va ajuta sa personalizati expeditorul afisat pe telefonul destinatarului, iar in cazul in care nu se alege un sender personalizat, SMS-urile sunt transmise cu numar scurt (de forma 17xy sau 18xy).
Livrarea imediata a SMS-urilor
Transmiterea SMS-urilor se realizeaza imediat si este garantata, in orice retea mobila din Romania, chiar si in perioadele de varf. Prin SMSLink sunt transmise anual peste 140 milioane de SMS-uri, astfel incat va puteti baza ca SMSLink este un partener de incredere cu o fundatie tehnica solida.
Istoric detaliat al SMS-urilor transmise
Puteti urmari in timp real toate SMS-urile transmise, de la momentul cand acestea sunt transmise si pana in momentul in care SMS-ul este livrat pe telefon. Fiecare SMS transmis beneficiaza de raport de livrare, astfel incat dvs. puteti avea un desfasurator clar al SMS-urilor transmise.
Rapoarte grafice in timp real
Pentru a ave ao vedere de ansamblu asupra SMS-urilor transmise, in contul dvs. de utilizator aveti acces la rapoarte grafice care va ajuta sa vizualizati volumele de SMS-uri pe diverse perioade de timp, starea SMS-urilor transmise si impartirea destinatarilor pe retele.
Portabilitate actualizata zilnic
Pentru livrarea corecta a tuturor SMS-urilor dvs., SMSLink routeaza SMS-urile catre operatorii de telefonie mobila in conformitate cu baza de portabilitate a numerelor de telefon din Romania, avand serviciul de portabilitate intern ce se actualizeaza de doua ori pe zi, in mod automatizat.
Servicii online disponibile imediat
Serviciile SMSLink sunt furnizate online, in regim Software-as-a-Service (SaaS) si astfel sunt disponibile imediat, in contul dvs. de utilizator, iar in acest mod, dvs. beneficiati de servicii SMS usor de utilizat si administrat.
Interfata unificata de administrare
SMSLink este o platforma ce inglobeaza toate serviciile SMS necesare unei companii si va ofera posibilitatea sa le administrati dintr-un singur loc. Astfel, in contul dvs. beneficiati de interfata unificata de administrare a tuturor serviciilor SMSLink.
Subconturi de utilizator
Puteti crea subconturi de utilizator subordonate contului principal pentru mai multi angajati sau departamente din cadrul organizatiei dvs., carora sa le alocati resurse si drepturi de utilizare limitate, astfel incat sa puteti administra eficient serviciile SMS.
Lista destinatari blocati
Puteti defini o lista de numere de telefon catre care nu doriti sa se mai poata transmite SMS-uri, iar astfel sa aveti siguranta ca anumiti destinatari nu vor mai primi SMS-uri din partea dvs.
Mecanisme multiple pentru dezabonare
Platforma SMSLink va ofera posibilitatea de a utiliza metode multiple pentru dezabonarea clientilor dvs. de la notificari SMS, precum:
  • Dezabonare prin SMS
  • Dezabonare prin formular;
  • Dezabonare prin API;
  • Dezabonare prin short URL.
Suport tehnic prin e-mail si telefon, 24/7
Pentru ca intelegem importanta serviciilor, la SMSLink beneficiati de support 24/7/365, prin telefon si prin e-mail. Beneficiati de asistenta tehnica intr-un mod profesionist, focusata pe solutiile SMS pe care dvs. le utilizati.
Peste 16 ani de experienta in solutii SMS
Platforma SMSLink este o solutie SMS fiabila si inovatoare, lansata in 2008, aleasa de 2200 de clienti corporate si IMM, prin care se transmit peste 350 milioane SMS in fiecare an, adica in medie peste 950.000 SMS in fiecare zi, inclusiv trafic SMS aferent serviciilor 3D Secure.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea