Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Ce este SMSLink?

SMSLink este solutia completa pentru comunicarea prin SMS, disponibila online, in regim Software-as-a-Service (SaaS) prin care aveti acces la servicii precum SMS Marketing, Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts, 2-Way SMS si SMS Connectors, practic toate serviciile necesare unei companii sau persoane pentru a mentine legatura cu clienti sai, intr-un mod eficient si complet automatizat.

SMSLink este singura platforma complet online, disponibila in regim Software-as-a-Service (SaaS) care ofera toate aceste servicii, unificate, intr-un mod simplu si eficient. SMSLink este un serviciu disponibil de peste 16 ani, fiind lansat in anul 2008, care reprezinta solutia SMS pentru sute de companii.

Transmitem anual peste 350 milioane SMS, adica in medie peste 29 milioane SMS in fiecare luna, respectiv peste 950.000 SMS in fiecare zi din an (365 de zile / an), astfel avem tehnologia necesara pentru a transmite oricate SMS-uri aveti nevoie intr-un timp foarte scurt.

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50. Puteti afla mai multe informatii despre platforma SMSLink si despre companie, accesand sectiunea Despre noi.

Care sunt tarifele per SMS?

Tariful per SMS depinde de volumul de SMS-uri achizitionate lunar, conform grilei de tarife disponibile aici. Tariful unui SMS incepe de la 0.049 EUR si scade pana la 0.040 EUR, fara TVA. Tariful per SMS este acelasi in toate retelele de telefonie mobila din Romania. Dintre principalele avantaje financiare ale utilizarii platformei SMSLink, amintim:

  • Puteti alege sa cumparati oricate SMS-uri, incepand de la pachetul minim de 100 SMS, care vor costa 4.9 EUR + TVA pana la oricat doriti dumneavoastra, putand introduce chiar si numarul dorit.
  • Mesajele achizitionate pot fi utilizate pe o perioada de 1 an de la data achizitiei, conform termenilor si conditiilor.
  • Nu exista obligativitatea de a achizitiona SMS-uri in fiecare luna sau la intervale regulate de timp.

Catre ce retele pot sa trimit SMS-uri?

SMS-urile pot fi trimise catre toate retelele principale de telefonie mobila din Romania: Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote Romania), Orange Romania Communications (fost Telekom Romania Communications), DigiMobil (RCS&RDS) si Lycamobile.

Exista de asemenea posibilitatea de a transmite si SMS-uri catre destinatii internationale din afara Romaniei, SMSLink acoperind peste 190 tari si peste 1600 operatori de telefonie mobila. Activarea serviciului SMS international se realizeaza instant, urmand pasii din contul dvs. de utilizator de pe Dashboard > Contul meu > Serviciul SMS international.

Care este procedura de plata si facturare?

Plata se face in regim prepaid (preplatit) folosind urmatoarele metode:

- prin Ordin de Plata / Transfer Bancar sau Internet Banking in contul nostru, conform detaliilor de pe factura proforma emisa dupa efectuarea comenzii, instant. Activarea se face imediat dupa confirmarea platii, reprezentand ordinul de plata vizat sau captura platii din Interent Banking sau receptionarea platii, in contul nostru.

- online folosind carti de credit sau debit emise sub siglele Visa, Visa Electron, Visa Debit, MasterCard, Maestro. In acest caz activarea se face aproape instant, la maxim 5 minute de la efectuarea platii. Tranzactiile sunt procesate de EuroPayment Services SRL (EuPlatesc.ro), in deplina siguranta. Platile prin card nu implica nici un comision suplimentar de procesare.

- prin depunere de numerar, in contul nostru, conform detaliilor de pe factura proforma emisa dupa efectuarea comenzii, instant. Activarea se face imediat dupa confirmarea platii, reprezentand chitanta platii primita de la banca sau receptionarea platii, in contul nostru;

Dupa efectuarea/receptionarea platii se emite in mod automatizat factura, aceasta putand fi descarcata din contul dvs. de utilizator pentru inregistrarea in contabilitate.

Suplimentar, incepand cu 1 ianuarie 2024, in conformitate cu prevederile legale, facturile sunt transmise in mod automatizat si catre sistemul RO e-Factura pentru a putea fi descarcate din Spatiul Privat Virtual (SPV) din portalul ANAF, iar din contul dvs. de utilizator din platforma SMSLink puteti sa vizualizati starea transmiterii facturilor catre sistemul RO e-Factura, indexul de incarcare si indexul de descarcare al acestora din sistemul RO e-Factura.

Cate SMS-uri pot sa trimit simultan?

Prin SMSLink puteti desfasura campanii SMS indiferent de numarul de destinatari, avand o capacitate de transmitere a SMS-urilor de cateva mii de SMS-uri pe minut.

Transmitem anual peste 350 milioane SMS, adica in medie peste 29 milioane SMS in fiecare luna, respectiv peste 950.000 SMS in fiecare zi din an (365 de zile / an), astfel avem tehnologia necesara pentru a transmite oricate SMS-uri aveti nevoie intr-un timp foarte scurt. Iata cateva repere importante recente in cei peste 16 ani de activitate:

  • In anul 2018 am livrat o campanie SMS de aproximativ 2 milioane de SMS-uri, transmisa in cateva ore, pe parcursul unei singure zile
  • In anul 2019 cea mai mare campanie SMS a fost de 6 milioane SMS-uri pe parcursul a 4 zile pentru un singur client

In functie de traficul din retelele de telefonie mobila din momentul lansarii campaniei SMS, SMS-urile pot fi livrate instant sau in cateva secunde de la transmitere.

Cat de in siguranta sunt datele mele?

Confidentialitatea datelor este foarte importanta pentru noi, astfel implementand politici foarte stricte de securitate si administrare a datelor. Datele dvs. introduse in platforma SMSLink sunt in siguranta si pot fi accesate doar pe baza numelui de utilizator si a parolei pe care o cunoasteti doar dvs.

ASTINVEST, compania care opereaza platforma SMSLink.ro, este certificata cu privire la implementarea si mentinerea unui Sistem de Management al Securitatii Informatiei (SMSI) conform cerintelor din standardul SR ISO/CEI 27001:2018 (ISO/IEC 27001:2017). Toata infrastructura SMSLink este localizata in datacentere de ultima generatie ANSI/TIA-942 Tier 3, din Bucuresti (Romania), datacentere certificate de asemenea ISO 27001.

De asemenea, ASTINVEST, compania care opereaza platforma SMSLink.ro este inregistrata la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu notificarea: Nr. 10403 / 03.12.2008.

De asemenea, puteti afla mai multe detalii despre protectia datelor cu caracter personal in conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR), aici.

De la cine primesc clientii mei SMS-urile pe care le trimit?

Implicit SMS-urile sunt transmise de pe un numar scurt (de forma 17xy sau 18xy), in conformitate cu planul national de numerotatie aplicabil pentru SMS-urile cu caracter de marketing si pentru SMS-urile transmise in mod automatizat (ex. SMS-uri tranzactionale), plan national de numerotatie stabilit de Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM). De asemenea, in conformitate cu reglementarile Autoritatii Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), puteti alege ca SMS-urile cu caracter de marketing sau transmise in mod automatizat (ex. SMS-uri tranzactionale), sa fie transmise cu sender / eticheta personalizata, astfel in locul numarului scurt (de forma 17xy sau 18xy) sa apara senderul / eticheta personalizata aleasa de dvs.

Pentru ca SMS-urile sa fie transmise cu sender / eticheta personalizata (in limita a 11 caractere alfanumerice), este necesar sa ne contactati pentru a urma procedura de activare a senderului / etichetei personalizata cu operatorii de telefonie mobila, in reteaua carora doriti sa il utilizati. Senderul / eticheta personalizata poate fi activata oricand pe parcursul utilizarii serviciilor SMSLink.

Pot sa transmit SMS-uri automate din aplicatiile / site-urile mele?

Puteti transmite SMS-uri automate prin integrarea serviciului SMS Gateway cu site-urile sau aplicatiile dvs. SMS Gateway este un SMS API usor de integrat, care permite integrarea printr-o varietate de metode, in functie de alegerea dvs.: API HTTP(S) GET / POST, Web Service SOAP / WSDL, JSON sau metoda BULK, putand transmite automatizat SMS-uri punctuale sau campanii SMS bulk.

Pe langa posibilitatea de a integra serviciul SMS Gateway cu orice aplicatie sau site prin SMS API, pentru a simplifica implementarea, aveti disponibile si module pentru principalele platforme de eCommerce open-source, precum Magento 1 si 2, OpenCart, WooCommerce, PrestaShop sau CS-Cart si de asemenea aveti posibilitatea de a beneficia de integrarile cu principalele platforme eCommerce de tip SaaS din Romania, precum Blugento, Gomag, Extended sau FamShop, dar si internationale, precum Shopify sau VTEX.

Plugin SMS pentru WooCommerce Plugin SMS pentru Magento Plugin SMS pentru Magento 2 Plugin SMS pentru PrestaShop Plugin SMS pentru OpenCart Plugin SMS pentru CS-Cart Integrare SMS cu Blugento Integrare SMS cu Gomag Integrare SMS cu Shopify Integrare SMS cu VTEX Integrare SMS cu Extended Integrare SMS cu FamShop

De asemenea, serviciul SMS Gateway poate fi integrat cu peste 2000 de aplicatii precum ActiveCampaign, Infusionsoft by Keap, Slack, Salesforce, Microsoft Dynamics 365, Dynamics NAV, Office 365, SQL Server, Sharepoint, Forms, Google Forms şi multe altele, utilizand integrarea SMSLink cu platformele Zapier, Microsoft Power Automate, Integromat, UiPath si RapidAPI.

Integrare SMS cu Zapier Integrare SMS cu Microsoft Power Automate Integrare SMS cu Integromat Integrare SMS cu Make
Integrare SMS cu UiPath Integrare SMS cu RapidAPI Integrare SMS cu BaseLinker Integrare SMS cu Integrately

Se poate sa primesc raspuns la SMS-uri?

Puteti primi raspunsuri la SMS-urile transmise folosind serviciul 2-Way SMS. Raspunsurile primite vor fi afisate in contul dvs. de utilizator in timp real, pe masura ce acestea se primesc. Puteti exporta, filtra si procesa manual sau automatizat (prin platforma SMSLink, prin serviciul SMS to E-mail sau prin API) SMS-urile receptionate de la utilizatorii de telefonie mobila. Detalii complete despre serviciul 2-Way SMS, puteti gasi aici.

Cu ce companii lucrati in prezent?

Portofoliul nostru de clienti este format din peste 2200 de clienti corporate si IMM, care utilizeaza de peste 16 ani serviciile noastre, si care transmit peste 350 milioane SMS pe an, adica in medie peste 29 milioane SMS in fiecare luna. Spre confirmarea acestor rezultate, am incheiat anul anul 2022 cu o cifra de afaceri de peste 46.66 milioane lei (aprox. 9.43 milioane euro). Aflati mai multe despre evolutia SMSLink

Clientii nostri activeaza intr-o gama foarte larga de industrii, dintre care amintim: banking, automotive, distributie, educatie si invatamant, retail, medicina si farmaceutice, servicii de asigurare si reasigurare, servicii financiare, servicii profesionale.

Lucram cu clienti din domeniul bancar ce impun un standard ridicat al serviciilor (precum banci dintre primele 3 din Romania), care transmit trafic SMS critic precum SMS OTP (One Time Password) pentru serviciile de Internet Banking sau SMS OTP (One Time Password) pentru 3D Secure (autorizarea tranzactiilor cu cardul pe Internet). Astfel va puteti baza pe serviciile noastre si pe faptul ca veti avea un partener de incredere care va incerca in orice moment sa raspunda proactiv si pozitiv la orice solicitare tehnica sau comerciala.

Este necesar un contract pentru a beneficia de serviciile SMSLink.ro?

Puteti utiliza serviciile SMSLink.ro fara un contract incheiat in forma fizica. Colaborarea dintre dvs. si noi este guvernata de termenii si conditiile de utilizare, pe care le puteti citi aici care au valoare de contract, in relatia dintre dvs. si ASTINVEST COM SRL, compania care administreaza SMSLink.ro. Toate documentele financiare aferente traficului SMS sau oricaror servicii aditionale, reprezentate de facturi, proforme etc. sunt accesibile si descarcabile din contul dvs. de utilizator.

Suplimentar, incepand cu 1 ianuarie 2024, in conformitate cu prevederile legale, facturile sunt transmise in mod automatizat si catre sistemul RO e-Factura pentru a putea fi descarcate din Spatiul Privat Virtual (SPV) din portalul ANAF, iar din contul dvs. de utilizator din platforma SMSLink puteti sa vizualizati starea transmiterii facturilor catre sistemul RO e-Factura, indexul de incarcare si indexul de descarcare al acestora din sistemul RO e-Factura.

In situatia in care doriti in mod suplimentar si incheierea unui contract in forma fizica, acest lucru este posibil la solicitarea dvs., iar in acest sens va rugam sa ne contactati.

Am o intrebare si nu gasesc raspuns pe site?

Daca nu ati gasit raspuns la intrebarea dvs., va invitam sa ne contactati prin telefon la 0723 178 275 sau e-mail la contact@smslink.ro, iar noi va vom raspunde la intrebare in cel mai scurt timp posibil.

Stim ca este important sa raspundem prompt, oricand aveti nevoie, astfel la SMSLink beneficiati de support telefonic si prin e-mail 24/7/365.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea