Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Grila de tarife per SMS

Pentru trimiterea de SMS-uri folosind serviciile SMSLink este necesar sa achizitionati un pachet de SMS-uri, in regim preplatit (plata inainte de trimiterea SMS-urilor). Tarifele pentru SMS-urile trimise prin serviciul 2-Way SMS sunt stabilite in functie de volumul de mesaje achizitionate intr-o luna de zile, incepand cu data de intai a fiecarei luni sau, dupa caz, incepand cu data deschiderii contului de utilizator in platforma SMSLink:

Plan Volum de SMS-uri Tarif / SMS (fara TVA)
1 1 - 1000 SMS 0.049 EUR
2 1001 - 5000 SMS 0.048 EUR
3 5001 - 10000 SMS 0.047 EUR
4 10001 - 20000 SMS 0.045 EUR
5 20001 - 30000 SMS 0.043 EUR
6 Peste 30000 SMS 0.040 EUR

Tariful per SMS nu include TVA si este valabil pentru SMS-urile trimise in toate retelele de telefonie mobila din Romania.

Principalele avantaje financiare ale utilizarii platformei SMSLink.ro

 • Puteti alege sa cumparati oricate SMS-uri, incepand de la pachetul minim de 100 SMS, care vor costa 4.9 EUR + TVA pana la oricat doriti dvs., putand introduce chiar si numarul dorit de SMS-uri.
 • SMS-urile achizitionate pot fi utilizate pe o perioada de 1 an de la data achizitionarii.
 • Nu exista obligativitatea de a achizitiona SMS-uri in fiecare luna sau la intervale regulate de timp.

Alocarea numerelor scurte nededicate (non-exclusive)

Pentru majoritatea campaniilor SMS bidirectionale (interactive) cel mai potrivit tip de numar este acela nededicat, atat datorita costurilor cat si datorita flexibilitatii. Pentru activarea unui numar scurt nededicat fara suprataxa, pentru o singura campanie, pentru expedierea si primirea SMS-urilor se percep urmatoarele abonamente in functie de perioada pentru care se aloca acel numar.

Pentru alocarea unui numar scurt nededicat (pe numerotatia 17xy sau 18xy) in retelele Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania Mobile, Telekom Romania (MVNO) si Digimobil (RCS&RDS) se percep urmatoarele abonamente in functie de perioada campaniei:

 • 125 EUR + TVA / luna pentru alocarea numarului pe o perioada de 1 luna
 • 100 EUR + TVA / luna pentru alocarea numarului pe o mai mare de 1 luna

Alocarea numerelor scurte nededicate se poate realiza in cateva ore de la semnarea contractului, astfel incat timpii necesari configurarii campaniei sunt minimi.

Alocarea numerelor scurte dedicate (exclusive)

Putem de asemenea aloca in retelele Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania Mobile, Telekom Romania (MVNO) si Digimobil (RCS&RDS), numere scurte dedicate fara suprataxa astfel incat pe acel numar sa ruleze doar campania dvs. Acestea se tarifeaza cu un abonament lunar in functie de perioada de utizare a acestuia.

Deschiderea unui numar scurt dedicat se realizeaza in aproximativ 15 - 30 de zile, deoarece deschiderea numerelor exclusive se realizeaza doar in anumite date prestabilite din fiecare luna, la operatorii de telefonie mobila. Pentru a va comunica un termen exact de deschidere a unui numar scurt va rugam sa ne contactati. De asemenea, in functie de disponibilitatea tehnica, pentru a elimina timpul de deschidere a unui numar scurt dedicat nou, va putem aloca inclusiv numere scurte dedicate deja deschise (existente).

Servicii incluse in oferta comerciala

Abonamentele lunare pentru numerele scurte, atat exclusive cat si non-exclusive includ toate functiile si optiunile serviciului 2-Way SMS, precum:

 • alocarea numarului scurt pe numerotatia scurta 17xy, 18xy, 37xy sau 38xy, in retelele Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania Mobile, Telekom Romania (MVNO) si Digimobil (RCS&RDS)
 • configurarea serviciilor, a campaniei si a echipamentelor
 • configurarea SMS-urilor automate de raspuns la SMS-urile primite de la utilizatorii de telefonie mobila
 • accesul la interfata web pentru vizualizarea SMS-urilor de raspuns primite de la utilizatorii de telefonie mobila (in timp real)
 • interfata API pentru receptionarea SMS-urilor de la utilizatorii de telefonie mobila (in timp real)
 • serviciul SMS to e-mail pentru receptionarea SMS-urilor primite de la utilizatorii de telefonie mobila (in timp real)
 • interfata API pentru transmiterea de SMS-uri catre utilizatorii de telefonie mobila
 • suport tehnic 24/7/365 prin e-mail si telefon

SMS-urile transmise de utilizatorii de telefonie mobila la numarul scurt sunt tarifate la utilizatorul de telefonie mobila, cu tarif normal (tarif standard national).

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea