Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Grila de tarife per SMS

Pentru trimiterea de SMS-uri prin serviciile SMSLink, puteti sa achizitionati in orice moment, orice pachet de SMS-uri preplatit (plata inainte de trimiterea SMS-urilor). Tarifele pentru SMS-urile achizitionate sunt stabilite in functie de volumul de SMS-uri achizitionate pe parcursul lunii, dupa cum urmeaza:

Volum de SMS-uri Tarif / SMS (fara TVA)
1 - 1000 SMS 0.049 EUR Alegeti un pachet SMS
1001 - 5000 SMS 0.048 EUR Alegeti un pachet SMS
5001 - 10000 SMS 0.047 EUR Alegeti un pachet SMS
10001 - 20000 SMS 0.045 EUR Alegeti un pachet SMS
20001 - 30000 SMS 0.043 EUR Alegeti un pachet SMS
Peste 30000 SMS 0.040 EUR Alegeti un pachet SMS

Tariful per SMS nu include TVA si este valabil pentru SMS-urile trimise in toate retelele de telefonie mobila din Romania.

Principalele avantaje financiare in alegerea SMSLink

 • Puteti alege sa cumparati in orice moment, oricate SMS-uri, incepand de la pachetul minim de 100 SMS, care va costa 4.9 EUR + TVA pana la volumul dorit de dvs., putand introduce chiar si volumul de SMS-uri dorit.
 • SMS-urile pot fi transmise in toate retelele de telefonie mobila din Romania, adica Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote Romania), Orange Romania Communications (fost Telekom Romania Communications), DigiMobil (RCS&RDS) si Lycamobile.
 • Serviciul nu implica abonamente si nici obligativitatea de a achizitiona SMS-uri in fiecare luna sau la intervale regulate de timp, astfel ca beneficiati de flexibilitatea de a utiliza un serviciu SMS de nivel enterprise in functie de nevoile curente.
 • Serviciul este disponibil imediat dupa crearea contului de utilizator si poate fi testat gratuit, iar in plus, beneficiati de support tehnic 24/7/365 prin e-mail si telefon.

Alocarea numerelor scurte 18xy, in regim nededicat (non-exclusiv)

Pentru majoritatea campaniilor SMS bidirectionale (interactive) cel mai potrivit tip de numar este acela nededicat, atat datorita costurilor cat si datorita flexibilitatii. Pentru alocarea unui numar scurt nededicat (non-exclusiv), cu tarif normal national (fara suprataxa), cu un cuvant cheie (adica pentru o campanie), pentru expedierea si receptionarea SMS-urilor se percepe un abonament de 100 EUR + TVA / luna (perioada minima este de 1 luna).

Numarul scurt este deschis in toate retelele de telefonie mobila din Romania, adica Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote Romania), Orange Romania Communications (fost Telekom Romania Communications) si DigiMobil (RCS&RDS) se percep urmatoarele abonamente in functie de perioada campaniei.

Alocarea unui numar scurt nededicat (non-exclusiv) se realizeaza imediat, direct din contul de utilizator, de la sectiunea 2-Way SMS - Creare campanie 2-Way SMS, iar setup-ul campaniei este gratuit si se realizeaza in 30 min. - 1 ora, in functie de complexitatea mecanismului, si poate fi oricand modificat direct din contul de utilizator sau serviciul de suport tehnic SMSLink.

Alocarea numerelor scurte 17xy, 18xy, 37xy sau 38xy, in regim dedicat (exclusiv)

Putem de asemenea aloca in retelele Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote Romania), Orange Romania Communications (fost Telekom Romania Communications) si DigiMobil (RCS&RDS), numere scurte dedicate (exclusive), cu tarif normal national (fara suprataxa), astfel incat pe acel numar sa ruleze doar campania dvs. Acestea se tarifeaza cu un abonament lunar in functie de perioada de utizare a acestuia (perioada minima este de 1 luna).

Alocarea unui numar scurt dedicat (exclusiv) se realizeaza in aprox. 30 de zile (deschiderea numerelor scurte dedicate se realizeaza de catre operatorii de telefonie mobila in anumite date prestabilite din fiecare luna), iar setup-ul campaniei este gratuit si se realizeaza in 30 min. - 1 ora, in functie de complexitatea mecanismului, si poate fi oricand modificat direct din contul de utilizator sau serviciul de suport tehnic SMSLink. Pentru a va comunica un termen exact de deschidere a unui numar scurt va rugam sa ne contactati. De asemenea, in functie de disponibilitatea tehnica, pentru a elimina timpul de deschidere a unui numar scurt dedicat nou, va putem aloca inclusiv numere scurte dedicate deja deschise.

Servicii incluse in oferta comerciala

Abonamentele lunare pentru numerele scurte, atat exclusive cat si non-exclusive includ toate functiile si optiunile serviciului 2-Way SMS, precum:

 • alocarea numarului scurt pe numerotatia scurta 17xy, 18xy, 37xy sau 38xy, in retelele Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote Romania), Orange Romania Communications (fost Telekom Romania Communications) si DigiMobil (RCS&RDS)
 • configurarea serviciilor si a campaniei SMS bidirectionale
 • configurarea SMS-urilor de raspuns automate la SMS-urile primite de la utilizatorii de telefonie mobila, conform cu mecanismul campaniei dvs.
 • configurarea regulilor de validare a SMS-urilor primite de la utilizatorii de telefonie mobila. conform cu mecanismul campaniei dvs.
 • accesul la interfata web pentru vizualizarea SMS-urilor de raspuns primite de la utilizatorii de telefonie mobila (in timp real)
 • interfata API pentru receptionarea SMS-urilor de la utilizatorii de telefonie mobila (in timp real)
 • serviciul SMS to E-mail pentru receptionarea SMS-urilor primite de la utilizatorii de telefonie mobila (in timp real)
 • interfata API pentru transmiterea de SMS-uri catre utilizatorii de telefonie mobila
 • suport tehnic 24/7/365 prin e-mail si telefon

SMS-urile transmise de utilizatorii de telefonie mobila la numarul scurt sunt tarifate la utilizatorul de telefonie mobila, cu tarif normal national (fara suprataxa).

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea