Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Specificatiile serviciului 2-Way SMS

Numere scurte disponibile in toate retelele
Prin 2-Way SMS puteti receptiona SMS-uri de la utilizatorii de telefonie mobila, din toate retelele din Romania - Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote Romania), Orange Romania Communications (fost Telekom Romania Communications), DigiMobil (RCS-RDS).
Numere scurte dedicate sau nededicate
Aveti posibilitatea de a alege dintre numerele scurte dedicate sau nededicate, in functie de specificul campaniei dvs. Numerele scurte sunt deschise pe numerotatia stabilita de ANCOM, de forma 17xy, 18xy, 37xy, 38xy.
Vizualizare SMS-uri receptionate in timp real
SMS-urile receptionate de la utilizatorii de telefonie mobila pot fi vizualizate in timp real, in contul dvs. de utilizator, impreuna cu datele asociate SMS-ului (expeditor, text, data / ora si reteaua de telefonie mobila).
Export SMS-uri primite
Puteti exporta SMS-urile primite de la utilizatorii de telefonie mobila, in diverse formate precum Microsoft Excel, CSV etc., pentru a le putea utiliza cu diverse alte aplicatii din compania dvs.
Serviciul SMS to E-mail
SMS-urile receptionate de la utilizatorii de telefonie mobila pot fi transmise catre dvs. prin e-mail, pe una sau mai multe adrese de e-mail (ex. catre serviciul call center sau support clienti).
Serviciul SMS to API
SMS-urile receptionate de la utilizatorii de telefonie mobila pot fi transmise catre dvs. prin API, catre end-point-ul dvs., astfel incat sa le procesati in mod automatizat cu aplicatiile dvs.
Interfata pentru transmiterea SMS-urilor
Aveti posibilitatea de initia campanii SMS interactive prin utilizarea interfetei de transmitere a SMS-urilor catre baza dvs. de clienti. Prin interfata 2-Way SMS, puteti transmite la fel de simplu oricate SMS-uri.
Interfata pentru campanii SMS interactive
Aveti posibilitatea de a defini raspunsuri automate prin SMS, la SMS-urile receptionate de la utilizatorii de telefonie mobila, pe baza unor regului de validarea a SMS-urilor receptionate.
Import din fisier al destinatarilor
Destinatarii SMS-urilor dvs. pot fi importati folosind dintr-un fisier de date in format Microsoft Excel (.xls sau .xlsx) sau CSV (.csv), avand functii avansate de actualizare a bazelor de date de destinatari, cum ar fi: corectarea numerelor de telefon, prevalidarea numerelor de telefon, acceptarea numerelor de telefon in diverse formate si eliminarea duplicatelor.
Import automat al destinatarilor - Live Update
Destinatarii SMS-urilor dvs. pot fi importati in timp real, automat, dintr-un site, portal sau o aplicatie existenta folosind serviciul Live Update, un API care se poate integra extrem de usor si va permite sa gestionati automat grupurile dvs. de destinatari si lista de destinatari blocati.
Reguli complexe de validare a SMS-urilor primite
2-Way SMS va ofera posibilitatea de a implementa reguli complexe de validare, precum: inscriere cu coduri unice, validare text pe baza de pattern (ex. inscriere pe baza de bon fiscal), verificare unicitate coduri per campanie sau per expeditor, numar maxim de inscrieri pe zi / participant samd.
Rapoarte SMS-uri primite
Puteti vizualiza in timp real, in mod grafic, numarul de SMS-uri primite in anumite perioade, pentru a putea urmari evolutia campaniei dvs. interactive.
SMS-uri mai lungi de 160 de caractere
SMS-urile de raspuns la SMS-urile primite in campanie, precum si orice SMS-uri transmise catre destinatarii campaniilor pot sa fie atat SMS-uri de pana la 160 de caractere sau SMS-uri mai lungi de 160 de caractere.
Suport pentru inscriere in 2 pasi (campanii interactive)
Pe langa campanii cu inscriere intr-un pas, puteti desfasura campanii interactive, precum inscriere in 2 sau mai multi pasi, astfel beneficiarul putand sa transmita SMS-ul initial, la care sa primeasca un SMS de raspuns, la care sa fie necesar sa transmita un nou raspuns.

Specificatiile si avantajele platformei SMSLink

Transmitere in toate retelele de telefonie mobila
Puteti transmite SMS-uri in toate retelele de telefonie mobila din Romania - Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote Romania), Orange Romania Communications (fost Telekom Romania Communications), DigiMobil (RCS&RDS) si Lycamobile. Transmiterea SMS-urilor se realizeaza prin conexiune directa cu operatorii de telefonie mobila, utilizand numar scurt (de forma 17xy sau 18xy) sau sender personalizat.
Transmitere SMS catre destinatii internationale
Aditional transmiterii de SMS-uri catre toate retelele din Romania, prin platforma SMSLink puteti transmite si SMS-uri internationale, SMSLink acoperind peste 190 tari si peste 1600 operatori de telefonie mobila, astfel incat beneficiati de o solutie care acopera toate nevoile dvs. de comunicare.
Sender personalizat
Puteti transmite SMS-uri cu sender personalizat, in limita a 11 caractere. Senderul personalizat va ajuta sa personalizati expeditorul afisat pe telefonul destinatarului, iar in cazul in care nu se alege un sender personalizat, SMS-urile sunt transmise cu numar scurt (de forma 17xy sau 18xy).
Livrarea imediata a SMS-urilor
Transmiterea SMS-urilor se realizeaza imediat si este garantata, in orice retea mobila din Romania, chiar si in perioadele de varf. Prin SMSLink sunt transmise anual peste 140 milioane de SMS-uri, astfel incat va puteti baza ca SMSLink este un partener de incredere cu o fundatie tehnica solida.
Istoric detaliat al SMS-urilor transmise
Puteti urmari in timp real toate SMS-urile transmise, de la momentul cand acestea sunt transmise si pana in momentul in care SMS-ul este livrat pe telefon. Fiecare SMS transmis beneficiaza de raport de livrare, astfel incat dvs. puteti avea un desfasurator clar al SMS-urilor transmise.
Rapoarte grafice in timp real
Pentru a ave ao vedere de ansamblu asupra SMS-urilor transmise, in contul dvs. de utilizator aveti acces la rapoarte grafice care va ajuta sa vizualizati volumele de SMS-uri pe diverse perioade de timp, starea SMS-urilor transmise si impartirea destinatarilor pe retele.
Portabilitate actualizata zilnic
Pentru livrarea corecta a tuturor SMS-urilor dvs., SMSLink routeaza SMS-urile catre operatorii de telefonie mobila in conformitate cu baza de portabilitate a numerelor de telefon din Romania, avand serviciul de portabilitate intern ce se actualizeaza de doua ori pe zi, in mod automatizat.
Servicii online disponibile imediat
Serviciile SMSLink sunt furnizate online, in regim Software-as-a-Service (SaaS) si astfel sunt disponibile imediat, in contul dvs. de utilizator, iar in acest mod, dvs. beneficiati de servicii SMS usor de utilizat si administrat.
Interfata unificata de administrare
SMSLink este o platforma ce inglobeaza toate serviciile SMS necesare unei companii si va ofera posibilitatea sa le administrati dintr-un singur loc. Astfel, in contul dvs. beneficiati de interfata unificata de administrare a tuturor serviciilor SMSLink.
Subconturi de utilizator
Puteti crea subconturi de utilizator subordonate contului principal pentru mai multi angajati sau departamente din cadrul organizatiei dvs., carora sa le alocati resurse si drepturi de utilizare limitate, astfel incat sa puteti administra eficient serviciile SMS.
Lista destinatari blocati
Puteti defini o lista de numere de telefon catre care nu doriti sa se mai poata transmite SMS-uri, iar astfel sa aveti siguranta ca anumiti destinatari nu vor mai primi SMS-uri din partea dvs.
Mecanisme multiple pentru dezabonare
Platforma SMSLink va ofera posibilitatea de a utiliza metode multiple pentru dezabonarea clientilor dvs. de la notificari SMS, precum:
  • Dezabonare prin SMS
  • Dezabonare prin formular;
  • Dezabonare prin API;
  • Dezabonare prin short URL.
Suport tehnic prin e-mail si telefon, 24/7
Pentru ca intelegem importanta serviciilor, la SMSLink beneficiati de support 24/7/365, prin telefon si prin e-mail. Beneficiati de asistenta tehnica intr-un mod profesionist, focusata pe solutiile SMS pe care dvs. le utilizati.
Peste 16 ani de experienta in solutii SMS
Platforma SMSLink este o solutie SMS fiabila si inovatoare, lansata in 2008, aleasa de 2200 de clienti corporate si IMM, prin care se transmit peste 350 milioane SMS in fiecare an, adica in medie peste 950.000 SMS in fiecare zi, inclusiv trafic SMS aferent serviciilor 3D Secure.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea