Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

SMS Alerts va permite sa primiti o alerta prin SMS atunci cand primiti un e-mail de la una sau oricate persoane. SMS Alerts este compatibil cu aproape orice serviciu de e-mail, care suporta functia de e-mail forwarding (redirectionarea e-mail-urilor) catre o adresa de e-mail specifica pentru serviciul SMS Alerts.

Alerta prin SMS pe care o veti primi va contine informatii relevante referitoare la e-mail-ul primit, ca de exemplu, expeditorul, subiectul, data trimiterii si dimensiunea acestuia.

In functie de scenariul de utilizare, puteti defini diverse regului astfel incat sa redirectionati toate sau doar o parte a e-mail-urilor pe care le primiti.

SMS Alerts

Pentru a raspunde eficient cerintelor dvs. am dezvoltat o platforma usor de configurat, cu o interfata de configurare complet online si cu o documentatie detaliata, astfel incat sa puteti integra capabilitatea de transmitere a alertelor prin SMS-urilor in sistemele dvs. in cateva minute.

Specificatii solutie SMS Alerts

Serviciul SMS Alerts va pune la dispozitie foarte multe functii si unelte pentru a eficientiza la maxim trimiterea, monitorizarea si raportarea campaniilor, gruparea si actualizarea destinatarililor. Aflati mai multe despre toate aceste functii de care puteti beneficia si cum acestea va pot simplifica exponential munca, daca alegeti sa utilizati platforma SMSLink.

Aflati mai multe

Tarife de utilizare

Puteti achizitiona oricate SMS-uri, tarifarea realizandu-se per SMS in functie de volumul de SMS-uri pe care le achizitionati, tariful / SMS incepand de la 0.040 EUR, fara TVA, valabil in orice retea de telefonie mobila din Romania. Transmiterea SMS-urilor se realizeaza prin conexiune directa cu operatorii de telefonie mobila, utilizand numar scurt (de forma 17xy sau 18xy) sau sender personalizat.

Aflati mai multe

Manual de utilizare

Pentru a simplifca intelegerea si configurarea serviciului SMS Alerts, am elaborat acest manual de utilizare in care sunt detaliate toate functiile si pasii necesari configurarii si trimiterii SMS-urilor folosind serviciul SMS Alerts. Manualul va prezinta atat cele mai simple modalitati de trimitere a alertelor SMS-urilor, fiind prezentate exemple de trimitere din principalele aplicatii de e-mail.

Aflati mai multe

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea