Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

SMSLink este integrat cu platforma eCommerce VTEX, si astfel va ofera posibilitatea sa trimiteti notificari SMS operationale, despre statusul comenzilor din magazinul dvs. online, catre clientii dvs. intr-un mod accesibil si usor. VTEX furnizeaza o platforma enterprise de comert digital. Platforma VTEX permite brandurilor si retailerilor sa obtina un time-to-market mai rapid, sa ajunga la cumparatorii lor prin orice canal de vanzare si sa descopere noi arii pentru dezvoltare. Prin notificarea clientilor prin SMS despre starea comenzilor, contruiti cu acestia o relatie mai puternica si va imbunatatiti indicatorii magazinului dvs. online, SMS-ul fiind cel mai personal mijloc de comunicare directa.

Avantajele integrarii SMSLink - VTEX

 • Notificarile SMS pentru informarea clientilor despre starea comenzilor reprezinta un must-have pentru orice magazin online, rata de deschidere a unui SMS fiind de peste 99%.
 • Statisticile arata ca numarul de comenzi anulate sau returnate scade atunci cand clientul este informat eficient despre starea comenzii plasate. SMS-ul reprezinta cel mai eficient canal de comunicare directa, fiind citit in medie in primele 5 secunde de la primire.
 • Statisticile arata de asemenea ca numarul de apeluri in call center pentru solicitarea de informatii despre starea comenzilor va scadea, clientii dvs. fiind informati permanent si in mod automatizat, imediat ce starea comenzii se actualizeaza.
 • Construiti o relatie mai puternica cu clientii dvs. prin notificarea acestora prin SMS despre starea comenzilor, SMS-ul fiind cel mai personal mijloc de comunicare directa.
 • Informand clientii prin SMS despre starea comenzilor, increderea in magazinul dvs. online creste, statisticile aratand ca SMS-urile de informare sunt foarte apreciate de utilizatori.
 • Spre deosebire de alte canale de comunicare, SMS-ul este un canal de comunicare disponibil continuu, independent de conexiunea utilizatorului la Internet, astfel stiti intotdeauna ca informatia privind comanda ajunge in timp util la clienti.

Caracteristici cheie ale integrarii SMSLink - VTEX

 • Configurare rapida, usor de realizat, fara a necesita conostinte tehnice
 • Activarea si dezactivarea transmiterii SMS-urilor pentru oricare din starile comenzilor
 • Istoric detaliat pentru fiecare SMS transmis in platforma SMSLink
 • Posibilitatea de a cauta SMS-urile transmise dupa numarul de telefon, in platforma SMSLink

Configurarea integrarii SMSLink - VTEX

Pentru a incepe integrarea cu platforma VTEX, este necesar sa va creati un cont de utilizator pe SMSLink sau sa va autentificati in contul de utilizator de pe SMSLink, apoi sa urmati pasii de mai jos.

 1. In interfata de client SMSLink, de pe Dashboard, accesati optiunea SMS Gateway – Configurare si setari
 2. La sectiunea Creare conexiune SMS Gateway, completati o parola aleatoare si apasati Salvare conexiune. Este necesar sa retineti Connection ID-ul si Parola aferente conexiunii pentru a le introduce la pasul urmator in platforma VTEX.
 3. In platforma VTEX, accesati sectiunea VTEX App Store si instalati aplicatia SMSLink ruland comanda vtex install vtex.smslink in sectiunea VTEX toolbelt.
 4. Accesati platforma VTEX, utilizand adresa backend-ului dvs. din platforma VTEX, de forma https://{accountName}.myvtex.com/admin/apps/ si finalizati configurarea aplicatiei SMSLink, introducand Connection ID-ul si Parola stabilite la pasul 2 de mai sus si sabloanele SMS-urilor de transmis catre clientii dvs.
  Deschideti documentatia completa pentru configurarea aplicatiei SMSLink in platforma VTEX

Despre SMSLink

SMSLink.ro este una dintre principalele solutii SMS din Romania, incluzand servicii precum SMS marketing sau notificari SMS operationale, solutie dezvoltata si operata de catre ASTINVEST, companie cu experienta de peste 16 ani (incepand cu anul 2008) in servicii SMS si cu un trafic de peste 29 milioane SMS / luna (adica in medie peste 950.000 SMS in fiecare zi), fiind o solutie aleasa de peste 2200 de clienti corporate si IMM, inclusiv institutii bancare de top din Romania, care utilizeaza platforma SMSLink pentru notificari SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

Datorita infrastructurii si tehnologiei de ultima generatie, avem capacitatea tehnica de a implementa solutii SMS complexe, capabile sa raspunda nevoilor companiilor indiferent de dimensiune, atat de nivel enterprise, cat si IMM.

ASTINVEST este un furnizor de servicii si solutii IT&C ce s-a remarcat de-a lungul timpului cu solutii IT&C inovatoare si cu rezultate vizibile atat pe plan national cat si international. Astfel, in anul 2015 compania a fost prezenta in prestigiosul clasament Deloitte Technology Fast 50 cu 2 nominalizari: Locul 13 in clasamentul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe si Locul 127 in clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA.

Despre VTEX

VTEX furnizeaza o platforma enterprise de comert digital. Platforma noastra permite brandurilor si retailerilor sa obtina un time-to-market mai rapid, sa ajunga la cumparatorii lor prin orice canal de vanzare si sa descopere noi arii pentru dezvoltare. Infiintata in Brazilia cu peste 20 de ani in urma, VTEX este recunoscuta ca fiind lider in accelerarea transformarii comertului digital din America Latina. Activitatile companiei se extind la nivel global, ajungand la un numar de peste 2000 de clienti cu peste 2500 de magazine active in 32 de tari. (cifrele corespund anului financiar incheiat la 31 decembrie 2020)

Anul acesta, Gartner a recunoscut VTEX drept o companie Vizionara in raportul Magic® Quadrant for Digital Commerce™. Aceasta distinctie, obtinuta pentru al doilea an consecutiv, valideaza succesele VTEX intr-un an istoric: trei achizitii, un IPO revolutionar si rezultate financiare trimestriale extraordinare. De asemenea, aceasta reusita este rezultatul dedicarii echipelor de experti VTEX in ghidarea companiilor pe drumul transformarii comertului digital si a construirii de experiente moderne si personalizate pentru clienti. Astfel, la scurta vreme dupa listarea la Bursa de Valori din New York din acest an, Gartner a reconfirmat brandurilor enterprise si companiilor de retail ca VTEX are o platforma unica, flexibila si completa, care include functionalitati native de marketplace, management al comenzilor (OMS) si un ecosistem conectat de comert digital.

Portofoliul global al companiei include branduri importante, precum Sony, Walmart, Whirlpool, Coca-Cola, AB InBev, C&A, Nestlé si multe altele, acestea avand incredere ca VTEX le va accelera si va asigura transformarea comertului.

Alaturi de VTEX poti explora noi canale sau strategii de vanzare, poti scala fara efort si integra orice experinta rapid, folosind aceeasi platforma de comert. Fie ca-ti doresti sa construiesti un magazin online nou sau sa migrezi pe o noua platforma de ecommerce, sa implementezi strategii de omnichannel sau unified commerce, sa lansezi un marketplace sau sa-i aduci un plus valoare celui existent, VTEX iti pune la dispozitie toate capabilitatile si functionalitatile necesare pentru a-ti atinge obiectivele. Profita de arhitectura noastra flexibila si de ecosistemul extins de parteneri pentru a-ti duce afacerea la nivelul urmator.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea