Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Exemplele de cod pentru SMS Gateway va vor ajuta sa integrati mai usor si mai rapid serviciul SMS Gateway in aplicatia sau site-ul dvs. Exemplele sunt complet functionale, astfel se vor putea adapta in cateva minute pentru nevoile aplicatiei sau site-ului dvs. Toate exemplele poti fi utilizate in mod gratuit si pot fi integrate in orice aplicatii sau site-uri. Exemplele de mai sus au fost dezvoltate pentru a simplifica integrarea cu serviciul SMS Gateway furnizat de SMSLink.

Pentru transmiterea de SMS-uri prin SMS Gateway, exista doua tipuri de API, pe care le puteti utiliza la alegerea dvs.:

  • SMS Gateway (HTTP GET / POST, SOAP / WSDL, JSON) - API pentru transmiterea individuala / multipla de SMS-uri (recomandat)
  • SMS Gateway (BULK) - API PHP pentru trimiterea multipla de SMS-uri (in pachete bulk).

Exemple pentru SMS Gateway (HTTP)

Example for sending SMS using PHP & file_get_contents Exemplu de cod recomandat PHP
Example for sending SMS using PHP & cURL Exemplu de cod recomandat PHP
Integration example of SMS Gateway (HTTP) using PHP Exemplu de cod recomandat PHP
Example for sending SMS using PHP & HTTP v2 PHP
Example for receiving SMS delivery report using PHP PHP
Example for sending SMS using Python & Requests Python
Example for sending SMS using C# & WebClient C#
Example for sending SMS using Python & http.client Python
Example for sending SMS using Ruby & net::http Ruby
Example for sending SMS using Node.js & Request Node.js
Example for sending SMS using Node.js & Unirest Node.js
Example for sending SMS using Node.js & HTTP Node.js
Example for sending SMS using Node.js & Axios Node.js
Example for sending SMS using F# F#
Example for sending SMS using Go & NewRequest Go
Example for sending SMS using Erlang Erlang
Example for sending SMS using Visual Basic .NET Visual Basic .NET
Example for sending SMS using Bash & wget Bash
Example for sending SMS using Bash & cURL Bash
Example for sending SMS using Microsoft PowerShell PowerShell

Exemple pentru SMS Gateway (BULK)

Exemple pentru SMS Gateway (SOAP)

Exemple pentru SMS Gateway (JSON)

Pentru a integra mai usor serviciile SMS in site-urile sau aplicatiile dvs., va punem la dispozitie exemple de cod sursa disponibile in mai multe limbaje, precum PHP, Python, C#, Node.js, Ruby, Visual Basic .NET etc., pe care le puteti vizualiza si descarca de aici. Exemplele acopera toate metodele de interconectare ale serviciului SMS Gateway, precum HTTP GET / POST, SOAP / WSDL, JSON si BULK.
Pentru simplificarea integrarii, puteti utiliza plugin-urile pentru eCommerce, pentru WooCommerce, PrestaShop, Magento, Magento 2, OpenCart 1.5, 1.6, 2.0, 2.1, 2.2, 2.3 si 3.0+, CS-Cart 4.11+ pentru SMS-urile tranzactionale privind starea comenzilor din magazinul dvs. online. Astfel integrarea se face fara efort, instalarea modulelor SMS putand fi realizata in cateva minute.
Plugin SMS pentru WooCommerce Plugin SMS pentru Magento Plugin SMS pentru Magento 2 Plugin SMS pentru PrestaShop Plugin SMS pentru OpenCart Plugin SMS pentru CS-Cart
SMSLink este integrat cu principalele platforme de eCommerce din Romania, precum Blugento, Gomag, Extended si FamShop, dar si cu platformele internationale Shopify si VTEX, astfel dvs. puteti sa utilizati serviciile SMSLink direct din aceste platforme, fara nici un efort de integrare, pentru transmiterea SMS-urilor despre starea comenzilor.
Integrare SMS cu Blugento Integrare SMS cu Gomag Integrare SMS cu Shopify Integrare SMS cu VTEX Integrare SMS cu Extended Integrare SMS cu FamShop
Pe langa metodele clasice de integrare, puteti integra serviciul SMS Gateway furnizat de SMSLink, pentru transmiterea automata de SMS-uri, cu peste 2000 de aplicatii, precum ActiveCampaign, Infusionsoft by Keap, Slack, Salesforce, Google Sheets, Google Forms, Microsoft Dynamics 365, Dynamics NAV, Office 366, SQL Server si multe altele, folosind integrarea cu platformele RPA/automation.
Integrare SMS cu Zapier Integrare SMS cu Microsoft Power Automate Integrare SMS cu Integromat Integrare SMS cu Make
Integrare SMS cu UiPath Integrare SMS cu RapidAPI Integrare SMS cu BaseLinker Integrare SMS cu Integrately

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea