Intrebari Frecvente - Despre SMSLink - Platforma mobila de SMS marketing - Contact / Support (24/7)    
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Va multumim ca ati decis sa ne contactati. Suntem dedicati in a va furniza la timp toate informatiile tehnice si comerciale de care aveti nevoie, astfel incat dupa receptionarea mesajului dvs. va vom raspunde cu toate informatiile solicitate.
Contact / Support (24/7)
(+40) 0723 178 275
contact@smslink.ro
Stim ca este important sa raspundem prompt, oricand aveti nevoie, astfel la SMSLink beneficiati de support telefonic si prin e-mail 24/7/365.
Sediul si informatii companie
ASTINVEST COM SRL
C.I.F.: RO9250710
Nr. Registrul Comertului: J24/177/1997
Capital Social Subscris si Varsat: 3000 lei
Str. Alexandru Odobescu Nr. 2
Baia Mare, Maramures
Notificare ANSPDCP: Nr. 10403 / 03.12.2008
Distinctii nationale si internationale
  • Locul 13 în clasamentul Deloitte Technology Fast 50, CE (Central Europe), Editia 2015
  • Locul 127 în clasamentul Deloitte Technology Fast 500, EMEA (Europe, Middle East and Africa), Editia 2015
  • Locul 1 in Topul Firmelor Editia 2015 organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures, categoria Activitati de servicii in tehnologia informatiei.
  • Aflati mai multe despre noi
Ne gasiti si pe
Formular de contact
Numele dvs. (*)
Companie
E-mail (*)
Telefon (*)
Mesajul dvs.
Completati cuvantul sms in
Acest cuvant este folosit pentru a opri mesajele automate
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea