Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Intrebari Frecvente - Despre noi - Parteneri - Platforma mobila de SMS marketing - Blog - Contact / Support    
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

SMS Marketing va permite sa lansati in orice moment campanii SMS marketing catre clientii si potentialii dvs. clienti, prin care sa promovati produsele si serviciile dvs., optimizand costurile si timpul alocat. Prin serviciul SMS Marketing puteti de asemenea sa transmiteti rapid comunicari si catre persoanele din cadrul companiei dvs.

Prin serviciul SMS Marketing va punem la dispozitie unelte avansate pentru filtrarea, sortarea si gruparea destinatarilor, unelte pentru validarea si verificarea a numerelor de telefon, unelte de personalizare a SMS-ului pentru fiecare destinatar si rapoarte in timp real asupra SMS-urilor trimise, putand urmari in timp real fiecare SMS transmis.

Serviciul SMS Marketing este solutia optima pentru dvs. in cazul in care doriti sa lansati una sau mai multe campanii SMS dintr-o platforma online.

SMS Marketing

Pentru a raspunde eficient cerintelor dvs. am dezvoltat o platforma usor de utilizat, cu o interfata intuitiva si prietenoasa si cu o documentatie detaliata, astfel incat sa puteti transmite la fel de usor campanii indiferent de numarul de destinatari.